Termeni & Condiții

Date de identificare și informații generale

    eBijoux.ro este operat de SC EUROSCOP SRL , cu sediul în Str. 1 Decembrie 1918 , nr 157, Giurgiu, denumit in cele ce urmeaza drept "eBijoux" sau "noi".

    Pentru a putea utiliza serviciile site-ului eBijoux.ro, utilizatorul trebuie să accepte Termenii și Condițiile. Termenii și Condițiile se consideră acceptați prin utilizarea efectivă a serviciilor și a site-ului.

    Prin continuarea utilizării acestui site vă exprimați acordul față de Termenii și Condițiile stipulate în acest document. Sunteți pe deplin responsabili pentru orice acțiune pe care o întreprindeți în timpul utilizării site-ului eBijoux.ro. De asemenea, Termenii și Condițiile trebuie acceptate la finalizarea oricărei comenzi.

    Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste condiții oricând vom considera necesar, fără o notificare prealabilă, fapt pentru care este recomandată citirea acestor condiții de fiecare dată când vizitați acest magazin.

Informații utile referitoare la comenzi

    De îndată ce ați plasat comanda, veți primi confirmarea acesteia pe e-mail împreună cu tranzacția și numărul de comandă. eBijoux monitorizează prețurile zilnic. Toate prețurile sunt disponibile înainte de înregistrare și includ TVA.

    Restul informațiilor cu privire la livrări se regăsesc în secțiunea "Informații despre livrări".

Informații referitoare la revânzare și drepturi de autor

    Toate materialele de pe acest website incluzând textul, datele, graficele, logo-urile, butoanele, imaginile și alte forme de proprietate intelectuală sunt deținute de eBijoux și sunt protejate de legea drepturilor de autor. Nu aveți dreptul de a copia sau folosi niciunul din materialele menționate anterior fără consimțământul primit anterior folosirii de la eBijoux.

Termenii și condițiile de utilizare ale website-ului

    Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula orice comandă fără avertizare prealabilă. EBijoux își rezervă dreptul de a schimba prețurile de pe website fără avertizare prealabilă. Este responsabilitatea utilizatorului de a citi Termenii și Condițiile de utilizareale website-ului înainte de a plasa o comandă. Unde Termenii și Condițiile se referă la „zile lucrătoare”, acest lucru înseamnă de luni până vineri inclusiv și nu include zilele de sâmbătă și duminică sau alte zile libere prevăzute în legislația din România. Unde Termenii și Condițiile se referă la „Dumneavoastră”, acest lucru reprezintă clientul/utilizatorul. Unde termenii și condițiile se referă la „noi”, acest lucru înseamnă eBijoux.

    În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord sa furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate. În situatia în care considerăm că aceasta obligație nu este respectată de către dumneavoastră ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioada determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

    EBijoux.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cât mai corect culorile, mărimile, dimensiunile și descrierea produselor.

    Mărimile produselor se găsesc în descrierea fiecarui produs. EBijoux.ro nu poate fi făcut răspunzător pentru cazul în care mărimea a fost specificată greșit de către dumneavoastră.

    Este posibil ca anumite produse să nu mai fie disponibile, deoarece între momentul plăsarii comenzii și momentul procesării acesteia, stocul se poate modifica. Dacă un produs comandat de dumneavoastră nu mai este pe stoc, vă vom anunța și vă veți putea alege un alt produs sau anulăm întreaga comandă.

    Produsele prezentate în magazin sunt simple accesorii vestimentare, placate cu aur și cu pietre sintetice, făcute în laborator, ce imită perfect pietrele naturale cum ar fi rubinul, smaraldul, diamantul etc.

Recomandări

    Bijuteriile sunt accesorii aparte care aduc un plus de frumusețe și eleganță prin aspectul dar și valoarea lor – acestea trebuie purtate și păstrate luând în considerare fragilitatea lor. Atât frumusetea, strălucirea cât si valoarea se pot pierde dacă aceste obiecte speciale nu sunt îngrijite corespunzător. Bijuteriile nu sunt obiecte care se pretează obiceiului de a le purta în permanență, vă recomandăm să scoateți bijuteriile când ajungeți acasa sau când faceți diferite treburi casnice. Pentru a menține aspectul strălucitor al bijuteriilor placate cu aur, țineti cont de următoarele recomandări:

  • Evitați contactul bijuteriilor placate cu substanțe chimice ca: înnălbitor, detergenți, produse de curățenie. Scoateți bijuteriile atunci când lucrați în grădină, când gatiți, când spălați rufe sau vase.
  • Evitați pe cât posibil contactul bijuteriilor placate cu produse cosmetice (cremă, loțiuni, fixativ), parfumuri.
  • Evitați contactul bijuteriilor placate cu apa mării și apa din piscină (conține clor).
  • Scoateți bijuteriile și depozitați-le în cutiuțele speciale noaptea.
  • Bijuteriile placate cu aur nu sunt pentru purtarea zilnica.

Politica de returnare

    Conform directivei UE de vânzare la distanță, aveți dreptul să vă anulați comanda în 14 zile de la data primirii produselor. Perioada în care este permisă anularea comenzii expiră după scurgerea celor 14 zile începând cu ziua în care ați primit produsele. Dacă doriți să anulați o comandă în aceste condiții, anunțați în prealabil eBijoux prin intermediul formularului de returnare, accesat din subsolul paginii, la secțiunea "Servicii Clienți" și apoi returnați produsele dumneavoastră în stare neutilizată, fără deteriorări cauzate de dvs. (client), în ambalajul original, în decursul perioadei de 14 zile după ce ați primit coletul.

    EBijoux va înapoia contravaloarea mărfii returnate în maxim 14 zile de la data returnării produselor, prin transfer bancar. Cheltuielile directe ocazionate de returnare a mărfii (transport marfa și comisioane retur bani) vor fi suportate în totalitate de cumpărator iar returnarea produselor se va face folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea produselor catre dvs.

    EBijoux țintește să ofere produsele cele mai calitative, dar dacă primiți un produs defect, va trebui să ne informați cu o poză a produsului defect în termen de 14 zile după primirea comenzii. De asemenea, și în acest caz, primul pas este completarea formularului de returnări. Pentru această situație, costurile aferente returnării și schimbării respectivului produs sunt suportate de noi.

    Produsele oferite cadou (cutii, lănțisoare etc) nu beneficiază de garanție.